OVER ZUIDASTRAVEL.NL

Introductie

ZuidasTravel.nl is al meer dan 30 jaar actief als zakenreisbureau op de Zuidas. ZuidasTravel.nl is gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam, het symbolische hart van de Nederlandse economie. ZuidasTravel.nl organiseert reizen voor bedrijven en haar medewerkers naar alle bestemmingen in de wereld. Met de meeste bedrijven wordt al vele jaren samengewerkt op het gebied van vliegtickets en hotels. Rond de Zuidas staan we bekend om onze snelle en persoonlijke support door vaste Account Managers. Hierdoor heeft ZuidasTravel.nl in de loop der jaren een netwerk opgebouwd met relaties door heel Nederland en zelfs daarbuiten. De ondersteuning bevalt vaak zo goed dat wanneer bedrijven Nederland verlaten men gewoon via ZuidasTravel.nl vliegtickets blijft boeken vanuit het buitenland. Met e-tickets en e-invoices is dit geen enkel probleem.

ZuidasTravel.nl is een professioneel, gekwalificeerd en erkend zakenreiskantoor met een IATA licentie wat betekent dat wij zelf direct vliegtickets mogen uitgeven en refunden van honderden luchtvaartmaatschappijen wereldwijd (in plaats van deze via een tussenpersoon in te kopen). Tevens zijn wij als business travel agent lid van ANVR en hanteren wij de ANVR Zakelijke Voorwaarden. Dat geeft zekerheid en vertrouwen. Bedrijven zijn van harte uitgenodigd kennis te maken met de zeer klantgerichte en op kostenbesparingen gerichte aanpak van ZuidasTravel.nl.. ZuidasTravel.nl wenst iedereen succes met het internationale ondernemerschap en kan daar zeker door het flexibel organiseren van zakenreizen een bijdrage aan leveren. Graag helpen wij iedereen op weg die het buitenland ziet als een avontuurlijke onderneming, zowel zakelijk als privé.

Achtergrond

Reeds vanaf de opening van het World Trade Center in Amsterdam is ZuidasTravel.nl als zakereisagent actief in de regio Amsterdam. Al meer dan dertig jaar worden duizenden bedrijven en reizigers dagelijks geholpen door een enthousiast team van business travel consultants. Met name office manager Neeltje de Groot en online manager Frans Kooijman zijn al vele jaren het vertrouwde gezicht voor directies, office managers en secretaresses. Vanaf de start biedt ZuidasTravel.nl een volledig reisaanbod: vluchten, hotels, autohuur, treinen maar ook groepsreizen, stedentrips en meetings & incentives in alle soorten en maten.

De internationale bedrijvigheid en uitstekende infrastructuur in en rond het World Trade Center hebben de afgelopen jaren als een magneet gewerkt op vele bedrijven. Na de uitbreiding van het WTC in 2002 heeft ZuidasTravel.nl de huidige kantoorlocatie betrokken in de centrale hal bij de hoofdingang aan het Zuidplein. Door al decennia lang op een succesvolle wijze zakenreizen en groepsreizen te organiseren is het reisbureau niet meer weg te denken in de regio.

Zuidas

De behoefte bij bedrijven om zich dichtbij Amsterdam een ideale uitgangspositie te verwerven voor internationale activiteiten is groot gebleken. Recentelijk wordt dit verder gestimuleerd door de Brexit. Waar vroeger bedrijven samenklonterden bij havens kruipt men nu vanuit een nieuw soort VOC-elan tegen Schiphol aan. Aan de Zuidas ontwikkelt zich een voor Nederlandse begrippen uniek nieuw woon- en werkgebied dat zich kan meten met internationale zakendistricten zoals La Défense en Canary Wharf. Na de komst van het hoofdkantoor van ABN AMRO en grote advocatenkantoren naar de Zuidas zijn de ontwikkelingen in het gebied in een stroomversnelling geraakt. De naam Zuidas is inmiddels ingeburgerd en in het buitenland bekend. De behoefte van mensen om te reizen is enorm en past zeker ook bij de Nederlandse handelsgeest. Dit internationale ondernemerschap is nadrukkelijk aanwezig aan de Zuidas.