Ervaar zelf ’s werelds grootste luchthaven in Istanbul

Afgelopen jaar is Istanbul Airport geopend, de grootste luchthaven ter wereld met jaarlijks 90 miljoen passagiers, een aantal dat de komende zeven jaar zal oplopen tot 200 miljoen. Istanbul ligt strategisch, op het knooppunt van Europa, Afrika, het Midden-Oosten en een deel van Azië. Veel belangrijke bestemmingen liggen op hooguit vijf uur vliegen.

Een betere stopover-ervaring kun je niet wensen. Stap binnen in een uiterst moderne terminal; volgens de kenners een luchthavenbeleving 2.0! Hoge plafonds, luxe afwerking, fantastische restaurants en lounges. Het is de thuisbasis van Turkish Airlines.
“Aarzel niet om een vlucht naar Afrika of bijvoorbeeld Azië te boeken met Turkish Airlines. In ieder geval is vliegen via Istanbul vaak veel voordeliger dan rechtstreekse vluchten. Je zult verrast zijn over de aantrekkelijke tarieven die wij als partner kunnen bieden. En dan kun je meteen een stopover op de grootste en mooiste luchthaven van de wereld van jouw bucketlijst afstrepen! ZuidasTravel.nl geeft je graag tips & trics om jouw reis beter te maken!”