Geniet van voorrang bij het inchecken, een soepele bagageafgifte en stap sneller aan boord!
Als frequent reiziger of passagier in de business class profiteer je van het SkyPriority programma van Skyteam op meer dan duizend luchthavens wereldwijd, waaronder Schiphol.

Volg de goed herkenbare rode SkyPriority-borden op de luchthavens en je kiest de weg van snelle en optimale service. Van voorrang bij het inchecken, boarden en bagageafgifte tot aan de speciale fastlanes bij de ticketkantoren, transferbalies, veiligheids- en paspoortcontrole.
Wil je ook liever alle wachtrijen skippen? Nooit meer stress, nooit meer haast op de luchthaven? Onze adviseurs kunnen je feilloos uitleggen hoe ook jij gebruik kunt maken van alle voordelen van SkyPriority. We delen graag dit goed bewaarde geheim 😉

Afgelopen jaar is Istanbul Airport geopend, de grootste luchthaven ter wereld met jaarlijks 90 miljoen passagiers, een aantal dat de komende zeven jaar zal oplopen tot 200 miljoen. Istanbul ligt strategisch, op het knooppunt van Europa, Afrika, het Midden-Oosten en een deel van Azië. Veel belangrijke bestemmingen liggen op hooguit vijf uur vliegen.

Een betere stopover-ervaring kun je niet wensen. Stap binnen in een uiterst moderne terminal; volgens de kenners een luchthavenbeleving 2.0! Hoge plafonds, luxe afwerking, fantastische restaurants en lounges. Het is de thuisbasis van Turkish Airlines.
“Aarzel niet om een vlucht naar Afrika of bijvoorbeeld AziĂ« te boeken met Turkish Airlines. In ieder geval is vliegen via Istanbul vaak veel voordeliger dan rechtstreekse vluchten. Je zult verrast zijn over de aantrekkelijke tarieven die wij als partner kunnen bieden. En dan kun je meteen een stopover op de grootste en mooiste luchthaven van de wereld van jouw bucketlijst afstrepen! ZuidasTravel.nl geeft je graag tips & trics om jouw reis beter te maken!”

Je herkent het vast wel. Niets is zo vervelend als het zelf afrekenen van hotelkosten die achteraf via declaraties moeten worden teruggevorderd. Soms blijven bonnetjes maanden liggen, omdat juist na terugkomst van een zakenreis andere werkzaamheden voorgaan.

Uitzoeken achteraf kost zowel werknemers als werkgevers extra veel tijd. Dat kan veel gemakkelijker!
“ZuidasTravel.nl zorgt voor prepaid vouchers; de reiziger en het bedrijf besparen tijd omdat er geen ingewikkelde declaratieprocedures zijn. ZuidasTravel.nl factureert direct en bedrijven kunnen facturen meteen op de juiste kostenplaats invoeren.”

We weten allemaal dat tijdens een vakantie met het gezin de banden weer worden aangehaald en dat je vaak met hernieuwde energie weer terugkomt. Dat geldt niet alleen voor privĂ©vakanties, ook een reis met collega’s kan ervoor zorgen dat de banden worden versterkt en dat iedereen er weer tegenaan kan!

Soms is het goed te kiezen voor het buitenland om aan de dagelijkse hectiek te ontsnappen. Een plek om met elkaar prestaties te vieren, ideeën te ontwikkelen en nieuwe doelen te stellen.

“ZuidasTravel.nl heeft veel ervaring met de organisatie van groeps- en incentivereizen. Zo organiseerden wij met succes sportevenementen voor bedrijven, skitrips, city-trips, enzovoort. Ook voor meetings wereldwijd zijn wij jouw partner!”

Voor veel sportliefhebbers wordt 2020 een topjaar met als hoogtepunt de Olympische zomerspelen in Tokyo. Thuis voor de televisie is leuk, maar niets is mooier dan er echt bij zijn. Genieten van topprestaties, de overweldigende emoties en de kracht van de sport als ultieme verbinding.
Natuurlijk pik je meteen de sfeer van de Japanse hoofdstad mee. Tokyo is een stad van uitersten en contrasten en het podium voor ultieme gekte en fashion zoals je nergens anders in de wereld vindt.

Veel Nederlanders kennen Japan niet omdat we in de afgelopen decennia meer gericht waren op steden in Amerika en Zuidoost-Azië. Maar dat zal dit jaar ongetwijfeld veranderen nu Tokyo extra aantrekkelijk is door de Olympische Spelen. ZuidasTravel.nl kan helpen met het vinden van goedkope vliegtickets en accommodatie. Ons advies is wel om niet te lang te wachten. We verwachten veel drukte op de vluchten naar Japan.

Bij veel bedrijven boeken medewerkers zelf hun zakelijke reizen bij diverse online aanbieders. Het ontbreekt dan aan richtlijnen en vaak wordt er meer uitgegeven dan nodig.

Door de aanschaf van een online boekingssysteem met daarin de ‘Travel Policy’ van het bedrijf, boeken medewerkers binnen budget. Doordat kostenplaatsen vooraf worden bepaald kunnen de kosten van vliegtickets en hotels correct worden gealloceerd.
“ZuidasTravel.nl levert op maat gemaakte boekingssystemen met reizigersprofielen zodat medewerkers snel en gemakkelijk kunnen boeken. Als bedrijf krijg je meer grip op de totale reisuitgaven.”

Al vijf keer ontving Qatar Airways tijdens de Skytrax verkiezingen de award ‘Airline of the Year’. Ook afgelopen jaar was dat het geval. Het zou ons niet verbazen als ze ook in 2020 worden verkozen tot beste airline wereldwijd.

Vanaf de hub in Doha vliegt Qatar Airways naar ruim 160 bestemmingen over de hele wereld. Ondanks de hoge kwaliteit zijn de vliegtickets scherp geprijsd.
Meer voordeel met Beyond Business; spaar voor een gratis vlucht, upgrade of lounge toegang
Met Beyond Business kunnen bedrijven Qrewards verdienen die flexibel kunnen worden ingewisseld op vluchten naar elk van de meer dan 160 bestemmingen van Qatar Airways.

Bij ZuidasTravel.nl werken we al jaren intensief samen met Qatar Airways omdat we weten dat ze de beste business class hebben. Ook in de economy class zijn ze duidelijk onderscheidend. Dankzij een partnership profiteer je van extra scherpe tarieven!

De Amerikaanse autoriteiten hebben vliegtuigmaatschappijen uit acht landen instructie gegeven om reizigers het gebruik van elektronische apparaten groter dan een mobiele telefoon aan boord te verbieden. De nieuwe regel maakt het niet langer mogelijk voor passagiers om laptops, iPADs en camera’s mee te nemen in de cabine. Alle grotere elektronische devices moeten worden ingecheckt als ruimbagage. De airlines die getroffen zijn door deze maatregel zijn Emirates, Qatar Airways, Etihad, Turkish Airlines, Royal Jordainia, Egyptair, Saudia Airlines, Kuwait Airways and Royal Air Morocco.

 

Amsterdam bouwt aan het grootste hotel van de Benelux. Het 650 kamers tellende Nhow Amsterdam RAI wordt gevestigd aan de snelweg A10 Zuid. Het 91-meter hoge hotel wordt gevormd door drie blokken die in verschillende hoeken gedraaid op elkaar staan. De bovenste verdieping biedt ruimte aan een restaurant, bar en media lounge. De constructie van het gebouw, onderdeel van de NH Hotel Group, zal naar verwachting medio 2019 klaar zijn.

Air France/KLM heef een nieuwe tarievenstructuur geintroduceerd voor Economy Class in Europe en Noord-Afrika. Dit heeft tot gevolg dat reizigers met een BlueBiz lidmaatschap moeten bijbetalen voor ruimbagage,  zelfs naar de Verenigde Staten. De nieuwe prijsindeling biedt drie ticketsoorten: LIGHT, STANDARD en FLEX. Indien wordt gekozen voor het LIGHT-ticket is hand baggage inclusief, maar ruimbagage niet meer. Een ruimkoffer blijft wel gratis voor SkyTeam Elite- and Elite Plus deelnemers (Flying Blue Silver, Gold en Platinum). BlueBiz gebruikers kunnen kiezen voor STANDARD of FLEX, waarbij check-in bagage is inbegrepen of men kan kiezen voor het LIGHT-tarief en levert Blue Credits in om alsnog een betaalde koffer te reserveren. BlueBiz deelnemers ontvangen ter compensatie extra Blue Credits vanaf 1 april 2017 als STANDARD of FLEX wordt geboekt.