Het ZuidasTravel team, even voorstellen!


ZuidasTravel.nl
World Trade Center
Strawinskylaan 41
1077 XW Amsterdam
Tel.: 020 - 662 15 04
Email: info@zuidastravel.nl

Openingstijden:
ma. t/m vr.: 08.30 - 18.00 uur

Neeltje Neeltje de Groot (Office Manager), even voorstellen:

“Reeds 17 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij het reisbureau in het World Trade Center in Amsterdam. In deze snelle zakenwereld vind ik het geweldig om zo scherp mogelijk geprijsde tickets te vinden, voor zowel point-to-point travel als voor de gecompliceerde routes. Het puzzelen met tarieven levert in sommige gevallen honderden Euro’s voordeel op, dus bij iedere reis kijk ik nauwkeurig of er voor u voordeel te behalen is. Dat zie ik als mijn toegevoegde waarde en gelukkig wordt deze service volop gewaardeerd. Wij hebben bij ZuidasTravel.nl ook veel klanten, die ooit in het WTC in Amsterdam gevestigd waren, maar ons nog steeds weten te vinden voor alle reizen (zakelijk en privé). Laat mij graag weten wat uw reisplannen zijn en ik doe mijn uiterste best de juiste reis voor u te vinden.”
neeltje.degroot@zuidastravel.nl, 020 - 662 15 04

Suzanne Suzanne Weijers (Travel Representative), even voorstellen:

“Na mijn HBO-studie Toerisme ben ik in de dynamische reisbranche allereerst werkzaam geweest bij diverse andere bedrijven waaronder o.a. een autoverhuurmaatschappij. Bij het allround (zaken)reisbureau ZuidasTravel.nl werk ik nu dagelijks in een zeer internationale setting. Omdat de afstanden tussen landen door internationaal zaken doen en toerisme steeds kleiner worden, vind ik het fantastisch om mensen uit alle werelddelen dichter bij elkaar te brengen. Ik ben bekend met alle aspecten van reizen en stel graag de ideale reis voor u samen tegen het beste tarief en met de kortste reistijden. Voor bijzondere reizen en een uitstekende support bent u bij ZuidasTravel.nl aan het goede adres”.
suzanne.weijers@zuidastravel.nl, 020 - 662 15 04

Karin Karin Stoffels (Travel Representative), even voorstellen:

“Wanneer persoonlijke aandacht, deskundigheid en besparen op reiskosten belangrijk voor u zijn, dan bent u toe aan de support en kwaliteit waar het bij ZuidasTravel.nl om draait. Om uw kansen te vergroten op een geslaagde (zaken)reis kunt u bij mij vooraf uitgebreide informatie opvragen. Op basis van uw wensen en behoeften ga ik direct aan de slag. Het uitgebreid vergelijken van diverse vluchten en hotels zie ik als een persoonlijke uitdaging en sport om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met veel plezier help ik u om de juiste keuze te maken.”.
karin.stoffels@zuidastravel.nl, 020 - 662 15 04

Frans Frans Kooijman (Manager Online), even voorstellen:

"Als Manager Online ben ik verantwoordelijk voor onze boekingssoftware, waarmee u op een zeer gebruikersvriendelijke manier zelf online vluchten kunt boeken voor de beste tarieven. Ik ben goed bekend met de ins- en outs van de reserveringssystemen die vaak bepalend zijn voor goede tarieven. Dagelijks zijn wij bezig de laatste technologie aan te laten sluiten aan de online wensen van onze klanten. Het is de kunst om vandaag in te spelen op de mogelijkheden van morgen. Niet alleen in het dagelijks werk, ook in het dagelijks leven.
Graag treed ik met u in contact. Zowel voor uw verzoek om informatie, voor vragen over het boeken bij ZuidasTravel.nl, of om bepaalde online wensen door te spreken. Via de telefoon, email of uiteraard in een persoonlijk gesprek. Ik zie ernaar uit!."
frans.kooijman@zuidastravel.nl, 020 - 662 15 04


Klik hier voor snelle toegang tot de online boekingstool!

=================================================

Contact met ZuidasTravel.nl

U kunt ZuidasTravel.nl tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag, 08.30 uur t/m 18.00 uur) bereiken via telefoon 020 - 662 15 04 of via de e-mail (info@zuidastravel.nl).
Of uiteraard even langs komen, u bent van harte welkom!
Natuurlijk kan het ook voorkomen, dat u na kantoortijd of in het weekend een dringende vraag heeft of een last-minute reis wilt aanvragen. Ook dat is mogelijk bij ZuidasTravel.nl.

Wij bieden u maar liefst 5 mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

1) Bel 020 - 662 15 04 of bezoek ons tijdens kantooruren om uw reiswensen gezamenlijk door te spreken:

2) Wilt u vluchten of hotels bekijken of een reservering maken? Dit kunt u 24-uur per dag eenvoudig zelf online inboeken op onze gebruikersvriendelijke website. In 5 stappen leidt het programma u naar de beste vlucht voor zeer aantrekkelijke tarieven! Uw e-ticket ontvangt per e-mail.
Klik hier om uw vliegticket te boeken.
Klik hier om uw hotel te boeken.
Klik hier om uw huurauto te boeken.

3) Heeft u een vraag of wilt u informatie, stuur dan e-mail zenden naar: info@zuidastravel.nl

4) Als u bij ZuidasTravel.nl een zakelijke of privéreis na kantoortijd wilt boeken of een offerte hiervoor wenst, dan kunt u ons elektronisch aanvraagformulier gebruiken.

5) Heeft u een dringende vraag of een urgente boeking?
Ook dan staat ZuidasTravel.nl na kantoortijd uiteraard tot uw beschikking. Bel 020 - 662 15 04 (ons reguliere telefoonnummer) en u wordt direct doorgeschakeld naar onze 24-uurs dienst. Wij hebben toegang tot de gehele database en helpen u graag in geval van nood of voor een last-minute boeking.