Besparen met ZuidasTravel.nl

Door gebruik te maken van onze dienstverlening bespaart u op uw reisuitgaven. ZuidasTravel.nl kan voor u ver voor vertrek optieboekingen maken in ons reserveringssysteem. Het is altijd raadzaam, ook al zijn uw reisplannen nog lang niet definitief, om ons een reservering te laten maken. Hiermee hebt u de zekerheid van een stoel in een goedkopere boekingsklasse zonder dat u nog vast zit aan de boeking.

Op een later moment (dit moment is afhankelijk van de ticketvoorwaarden) zullen wij u vragen of het ticket definitief kan worden geboekt. Op dat moment kunt u bevestigen of annuleren/wijzigen als uw reisplannen zijn gewijzigd. Vroegtijdig boeken zonder verplichting is een van de belangrijkste manieren om op reiskosten te besparen. In het algemeen geldt bij lijndiensten en low-cost carriers: hoe eerder men boekt, hoe goedkoper de vlucht. Veel bedrijven zijn hiervan niet op de hoogte en wachten met reserveren tot de reisplannen 100% zeker zijn. Het gevolg: een boeking kort voor vertrek tegen full fare tarief.

Naast tijdig boeken zijn er vele andere manieren om reiskosten onder controle te houden. In de wirwar van tarieven en mogelijkheden weten onze medewerkers de weg. Ticketvoorwaarden en beschikbaarheid spelen een grote rol bij de uiteindelijke prijs van een ticket. U mag er altijd op vertrouwen dat ZuidasTravel.nl voor u de beste ticket vindt. Het is in ons belang voor het ontwikkelen van een lange relatie dat u tevreden bent. Graag informeren onze medewerkers u in een persoonlijk gesprek verder over onze werkwijze.

ZuidasTravel.nllaptop iphone
World Trade Center
Strawinskylaan 41
1077 XW Amsterdam
Telefoon: 020 - 662 15 04
Email:
info@zuidastravel.nl

Klik hier om online
vliegtickets te zoeken