24-uursdienst ZuidasTravel.nl

U heeft een boeking gemaakt, maar op het allerlaatste moment moet u een vlucht wijzigen. Of u staat op Schiphol en u heeft de vlucht gemist. Paspoort vergeten. Uw terugvlucht is uit het schema gehaald (technisch onderhoud van het toestel), uw bagage is niet aangekomen, er is vertraging, de vlucht is overboekt..

Er zijn tal van redenen te bedenken waarvoor u ons zelfs tijdens uw reis na kantoortijd moet kunnen bereiken. Denk aan calamiteiten zoals natuurrampen, aanslagen en stakingen.

ZuidasTravel.nl biedt u hulp. Hetzij door u direct van advies te voorzien, hetzij door direct contact op te nemen met de employee achter de incheckbalie, bij een ticket office, bij een hotelreceptie of een autoverhuurstation.

Laat u de zorg uit handen nemen en maak het reizen niet nodeloos complex. Wij bieden u het gemak van een 24-uursdienst voor al uw reisproblemen. Uw reis eindigt voor ons namelijk niet na aankoop van een vliegticket.

Deze dienst verzorgen wij samen met een internationale partner. De medewerkers van de 24-uursdienst hebben volledige toegang tot onze database en kunnen zoals u gewend bent van ons op professionele en vriendelijke wijze helpen met het maken of wijzigen van reserveringen. Ook voor nieuwe spoed-reserveringen (vertrek binnen 24 uur) kunt u terecht bij onze 24-uursdienst, zodat uw e-ticket direct gemaild kan worden naar uw laptop of telefoon.

Voor vragen, wijzigingen en nieuwe boekingen kunt u ’s avonds en ‘s nachts, in het weekend en ook op feestdagen het vertrouwde nummer bellen. U wordt buiten kantoortijd direct doorgeschakeld naar één van onze vaste medewerkers. Hiervoor hoeft u dus niet allerlei telefoonnummers te onthouden of op te slaan, afhankelijk van uw bestemming. Ook dit maken we gemakkelijk voor u. Wij hebben 1 nummer voor al uw vragen tijdens en buiten kantoortijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuwe reserveringen voor vluchten en hotels kunt u uiteraard ook zeer voordelig zelf online maken:

klik hier voor het online boeken van uw vluchten.
klik hier voor het online boeken van uw hotel.

ZUIDASTRAVEL.NL 24-UURSDIENST: 020 - 662 15 04